Urządzenia i Akcesoria
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 pezzi
Składniki
-
400 g di acqua
-
1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
-
6 uova fresche, da frigorifero
-
sale q.b.
-
pepe (opcjonalnie) a piacere
-
paprica dolce (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7 g
Kalorie
344 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Verdure miste al cartoccio
35min
Uova strapazzate
20min
Patate lesse
40min
Uova sode
20min
Piselli al prosciutto
20min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15min
Pollo al limone con asparagi verdi
35min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Contorno di spinaci
25min
Spinaci filanti
40min
Spinaci al burro
30min
Petto di pollo e zucchine
50min