Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 6 uova fresche, da frigorifero
- sale, q.b.
- pepe, a piacere
- paprica dolce, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uovo nuvola con cavolfiori
50min
Uova sode
20min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
30min
Spinaci al burro
30min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40min
Contorno di spinaci
25 min
Patate novelle al burro e erbe
50min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30min
Spinaci filanti
40min
Pollo al limone con asparagi verdi
35min
Patate e fagiolini al pesto
35min