Urządzenia i Akcesoria
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 pezzi
Składniki
-
400 g di acqua
-
1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
-
6 uova fresche, da frigorifero
-
sale q.b.
-
pepe (opcjonalnie) a piacere
-
paprica dolce (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7 g
Kalorie
344 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30 Min
Castagne lesse
55 Min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15 Min
Spinaci filanti
40 Min
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Uovo nuvola con cavolfiori
50 Min
Pollo al limone con asparagi verdi
35 Min
Spinaci al burro
30 Min
Contorno di spinaci
25 Min
Uova strapazzate
20 Min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 Min