Urządzenia i Akcesoria
Cottura delle lenticchie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
1 cucchiaio olio extravergine di oliva
-
200 g di lenticchie secche
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3.5 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 Min
Cottura del farro perlato
35 Min
Cottura del farro integrale
8 Std. 40 Min
Cannellini a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Ceci a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Piselli al prosciutto
20 Min
Cottura dei ceci
11 Std.
Cottura dei fagioli
11 Std.
Zucchine alla menta
30 Min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Cime di rapa stufate
55 Min