Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 2 cucharadas de alcaparras escurridas
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 30 g de aceite de oliva
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de condimento de chile en polvo
- 15 rebanadas de baguette tostadas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Berenjenas y calabacines marinados
1 Std. 30 Min
Bruschetta de caponata siciliana
1 Std.
Crumble de verduras con frutos secos
1 Std.
Bruschetta de pollo y rúcula
40min
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Aperitivo de Piamonte
25 Min
Paté de alcachofas y tomate seco
5 Min
Chucrut marinero (Choucroute de la mer)
35min
Ratatouille (Ratatouille) - Francia
1 Std. 20 Min
Bruschetta de aceitunas
5 Min
Crumble estilo indio
1 Std.
Bacalao a la veneciana con polenta
45min