Wersje kompatybilne
Blinis de sarraceno con salmón ahumado y caviar
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 100 g de trigo sarraceno en grano
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de agua
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 trozo de mantequilla para engrasar
Montaje
-
200
g de crème fraîche
lub 200 g de nata montada (sin azúcar) - 150 g de salmón ahumado en lonchas
- 1 - 2 cucharadas de caviar de esturión
- 1 - 2 cucharadas de alcaparras
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 4 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Białko
- 4.69 g
- Węglowodany
- 5.85 g
- Tłuszcz
- 8.74 g
- Błonnik
- 0.74 g
Alternatywne przepisy
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min
Blinis con tartar de salmón
1h 20 min
Noodles orientales (sin gluten)
30 min
Compota de cebolla roja
2 Std. 10 Min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30 min
Brochetas de salmón con salsa de coco y albahaca
30 min
Salmón marinado con remolacha
48 Std.
Chocolate fudge cake
5h 45min
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 min
Curry indio de rape
30 min
Bagels con salmón ahumado y rúcula
2 godz.
Sopa de miso
25 min