Papillote de pescado con calabacín y arroz

Papillote de pescado con calabacín y arroz

4.1 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 ración

Składniki

  • 1 diente de ajo
  • 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 2 ramitas de albahaca fresca (hojas y parte del tallo)
  • 1 cucharada de aceite de oliva
  • 4 pellizcos de sal
  • 2 pellizco de pimienta molida
  • 1 filete de pescado blanco sin piel (de 150-200 g)
  • 1 calabacín en láminas de 3 mm
  • ¼ de limón en rodajas finas
  • 1 cucharada de piñones
  • 1000 g de agua
  • 60 g de arroz de grano largo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 41 g
Kalorie 2600 kJ / 622 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 4.9 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...