Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di farina tipo 00 + q.b.
- 800 g di tranci di salmone fresco a tocchi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 10 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di burro
- 150 g di vino bianco
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2322 kJ / 555 kcal
- Białko
- 38.9 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 38.7 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50 min.
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 Min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min
Filetto di orata con peperoni
25 min.
Pesce spada all'arancia
40 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min