Bocconcini di salmone al vino bianco

Bocconcini di salmone al vino bianco

4.5 247 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g farina tipo 00 + q.b.
  • 800 g di tranci di salmone fresco a tocchi (3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 10 foglie di salvia fresca lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di burro
  • 150 g di vino bianco
  • 30 g di succo di limone spremuto fresco
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 38.9 g
Kalorie 2322 kJ / 555 kcal
Tłuszcz 38.7 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 13.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...