Platessa al pomodoro

Platessa al pomodoro

4.3 100 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 100 g di cipolla in quarti
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi non sgocciolata
  • 50 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 400 - 500 g di filetti di platessa surgelati (4 filetti)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 264 kcal / 1104 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...