Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 300 g di fettine di petto di pollo
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya o di sale marino integrale
- 330 g di broccoli a pezzi (cimette e fusto)
- 1 scalogno a metà (30 g circa)
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 godz.
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 godz.
Rollè di pollo e radicchio
45 min
Rollè di tacchino e carote con patate
35min
Bocconcini di pollo ai capperi
30 min
Petto di pollo e zucchine
50min
Insalata di tacchino e fagiolini
45 min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min