Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 300 g di fettine di petto di pollo
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya o di sale marino integrale
- 330 g di broccoli a pezzi (cimette e fusto)
- 1 scalogno a metà (30 g circa)
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Bocconcini di pollo ai capperi
30min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Filetto di orata con peperoni
25min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Pollo al limone
50min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Pollo speziato al limone
40min