Wersje kompatybilne
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- farina di grano saraceno integrale q.b.
- 500 g di petto di pollo a tocchetti (3 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- semi di chia, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Białko
- 32.1 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45 min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 min
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Pollo alla soia e sesamo
40min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Straccetti di tacchino alla birra con zucca e salvia
40min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35 min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min