Urządzenia i Akcesoria
Potted scrambled eggs with asparagus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
oil for greasing
-
asparagus ends trimmed4
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
butter10 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
water plus 2 tablespoons extra500 g
-
ground white pepper1 pinch
-
sea salt1 pinch
-
eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
343 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
1000 kJ /
238.2 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hunters' stew
1 godz.
Warm cabbage dish
15 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Crab linguine
30 min
Banana sorbet
5 min
Sliders with sunflower sauce
40 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Rice salad
1 godz.
Avocado sorbet (palate cleanser)
10 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min