Urządzenia i Akcesoria
Potted scrambled eggs with asparagus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
oil for greasing
-
asparagus ends trimmed4
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
butter10 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
water plus 2 tablespoons extra500 g
-
ground white pepper1 pinch
-
sea salt1 pinch
-
eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
343 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
1000 kJ /
238.2 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Poached eggs
25 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Meat stock paste
45 min
Boiled eggs
20 min
Poached eggs with hollandaise
40 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Steamed coconut custards
45 min
Lupin with broad bean salad
45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min