Potted scrambled eggs with asparagus
TM6 TM5 TM31

Potted scrambled eggs with asparagus

3.8 (13 ocen)

Składniki

  • oil, for greasing
  • 4 asparagus, ends trimmed
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
  • 10 g butter
  • ½ tsp apple cider vinegar
  • 500 g water, plus 2 tablespoons extra
  • 1 pinch ground white pepper
  • 1 pinch sea salt
  • 2 eggs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1000 kJ / 238.2 kcal
Białko
16.6 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
18.1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
1.7 g
Sód
343 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy