Chicken skewers and rice

Chicken skewers and rice

3.8 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
14 portions

Składniki

  • water plus extra for soaking skewers
    500 g
  • chicken thigh fillets cut into pieces (2-3 cm)
    500 g
  • red onion
    70 g
  • fresh lemongrass white part only, cut into thin slices (optional)
    ½ stalk
  • piece fresh ginger peeled
    1 cm
  • lime juice
    2 tsp
  • garlic clove
    1
  • salt to taste, plus extra to season
    2 pinches
  • ground black pepper to taste, plus extra to season
    2 pinches
  • basmati rice
    200 g
  • coconut milk
    400 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • light olive oil for frying
    1 - 2 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 134.1 kcal / 563.4 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Sód 59.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...