Urządzenia i Akcesoria
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
Chicken salad
-
water500 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)160 g
-
leek white part only, cut into thin slices (2 cm)30 g
-
dried oregano to season2 pinches
-
ground cayenne pepper to season2 pinches
-
ground coriander to season2 pinches
-
skinless chicken breast fillets cut into thirds300 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
mixed baby salad leaves (e.g. watercress, spinach, silverbeet)70 g
-
radishes cut into thin slices (optional)3
-
feta cheese crumbled, for garnishing50 g
Cranberry dressing
-
dried cranberries50 g
-
red wine vinegar to taste1 - 2 tbsp
-
extra virgin olive oil70 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
garlic clove½
-
water2 - 3 tbsp
-
sugar1 tsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
401.4 mg
Białko
39.7 g
Kalorie
3063.4 kJ /
732.2 kcal
Tłuszcz
44.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 h 15 min
Chicken velouté meal
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Rice salad with warm mustard dressing
1 h 40 min
Chicken pesto pasta
30 min