Urządzenia i Akcesoria
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
Chicken salad
-
water500 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)160 g
-
leek white part only, cut into thin slices (2 cm)30 g
-
dried oregano to season2 pinches
-
ground cayenne pepper to season2 pinches
-
ground coriander to season2 pinches
-
skinless chicken breast fillets cut into thirds300 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
mixed baby salad leaves (e.g. watercress, spinach, silverbeet)70 g
-
radishes cut into thin slices (optional)3
-
feta cheese crumbled, for garnishing50 g
Cranberry dressing
-
dried cranberries50 g
-
red wine vinegar to taste1 - 2 tbsp
-
extra virgin olive oil70 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
garlic clove½
-
water2 - 3 tbsp
-
sugar1 tsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
401.4 mg
Białko
39.7 g
Kalorie
3063.4 kJ /
732.2 kcal
Tłuszcz
44.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice salad with warm mustard dressing
1 godz. 40 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Bolognese sauce
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Seeded sausage rolls
50 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.