Urządzenia i Akcesoria
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
30 pieces
Składniki
Peanut sauce
-
brown onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
peanut butter (smooth or crunchy)150 g
-
tamari plus an extra 2 teaspoons1 tbsp
-
coconut milk170 g
-
lemon juice3 tsp
-
filtered water1 tbsp
Beef meatballs
-
wholemeal sourdough bread toasted, torn into pieces60 g
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)30 g
-
zucchini cut into pieces160 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
beef mince500 g
-
extra virgin olive oil spray
-
micro herbs to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5.7 g
Kalorie
388.2 kJ /
92.4 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 min
Baby's first Christmas
2 godz.
Green pea cakes (10-12 months)
25 min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40 min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1 godz.
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 godz. 15 min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 godz. 20 min
Apricot and carrot bliss balls
1 godz. 20 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min