Urządzenia i Akcesoria
Herbed chicken hors d'oeuvres
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
20 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh thyme or fresh mixed herbs, leaves only3 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
brown onion (appox. 150 g), cut into halves1
-
skinless chicken breast fillets cut into cubes (3 cm), chilled or semi-frozen500 g
-
feta cheese cut into cubes (1 cm)90 g
-
fresh breadcrumbs60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
96.4 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
213.1 kJ /
50.7 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Sultana, apple and custard pastries
2 godz. 40 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Bacon and spring onion potato salad
1 godz. 5 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min