Herbed chicken hors d'oeuvres
TM6 TM5

Herbed chicken hors d'oeuvres

4.1 (69 ocen)

Składniki

  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 3 sprigs fresh thyme or fresh mixed herbs, leaves only
  • 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 1 brown onion (appox. 150 g), cut into halves
  • 500 g skinless chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm), chilled or semi-frozen
  • 90 g feta cheese, cut into cubes (1 cm)
  • 60 g fresh breadcrumbs
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
213.1 kJ / 50.7 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
2.2 g
Tłuszcz
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
0.3 g
Sód
96.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy