
Urządzenia i Akcesoria
Herbed chicken hors d'oeuvres
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
20 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh thyme or fresh mixed herbs, leaves only3 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
brown onion (appox. 150 g), cut into halves1
-
skinless chicken breast fillets cut into cubes (3 cm), chilled or semi-frozen500 g
-
feta cheese cut into cubes (1 cm)90 g
-
fresh breadcrumbs60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
50.7 kcal /
213.1 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
2.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
96.4 mg