Herbed chicken hors d'oeuvres

Herbed chicken hors d'oeuvres

4.1 73 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
20 portions

Składniki

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • fresh thyme or fresh mixed herbs, leaves only
    3 sprigs
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    1 - 2
  • brown onion (appox. 150 g), cut into halves
    1
  • skinless chicken breast fillets cut into cubes (3 cm), chilled or semi-frozen
    500 g
  • feta cheese cut into cubes (1 cm)
    90 g
  • fresh breadcrumbs
    60 g
  • sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 50.7 kcal / 213.1 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 96.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...