Urządzenia i Akcesoria
Far Breton with prunes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
84.3 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
42.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Onion Tarte Flambée
1 godz.
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Banana bread with chai crème fraîche
1 godz. 35 min
Quark chocolate mousse
1 godz. 10 min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Milk jellies with poached stone fruit
5 godz.
Stone fruit galettes
50 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Steak tartare
10 min