Mushroom pâté

Mushroom pâté

4.2 69 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 Total recipe

Składniki

  • extra virgin olive oil
    20 g
  • eschalots (approx. 60 g)
    2
  • garlic cloves
    4
  • fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)
    300 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    3 - 4 sprigs
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Tabasco® sauce
    3 - 4 drops
  • walnuts toasted
    100 g

Wartości odżywcze na 1 Total recipe

Kalorie 965.8 kcal / 4056.5 kJ
Białko 23.1 g
Tłuszcz 90.9 g
Węglowodany 7.6 g
Błonnik 14.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...