Urządzenia i Akcesoria
Broccoli stem falafel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
dried chickpeas140 g
-
water to soak
-
garlic cloves4
-
onion cut into quarters100 g
-
fresh coriander stalks and leaves5 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
broccoli stem (see Tips)100 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
vegetable oil to fry (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
999.3 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
861.5 kJ /
205.9 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Fugazza sliced onion pizza
2 godz.
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
One whole cauliflower
45 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Raw snickers slice
55 min