Urządzenia i Akcesoria
Broccoli stem falafel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
dried chickpeas140 g
-
water to soak
-
garlic cloves4
-
onion cut into quarters100 g
-
fresh coriander stalks and leaves5 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
broccoli stem (see Tips)100 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
vegetable oil to fry (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
999.3 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
861.5 kJ /
205.9 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
I love U fruit and seed bars
35 min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Greek cabbage salad
5 min
Pumpkin tahini smash
40 min