Urządzenia i Akcesoria
Broccoli stem falafel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
dried chickpeas140 g
-
water to soak
-
garlic cloves4
-
onion cut into quarters100 g
-
fresh coriander stalks and leaves5 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
broccoli stem (see Tips)100 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
vegetable oil to fry (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
999.3 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
861.5 kJ /
205.9 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Massaman curry
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Miso kraut
168 godz. 20 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Plant-based parmesan
5 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min