Urządzenia i Akcesoria
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions
Składniki
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
349 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
580.9 kJ /
138.3 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Caesar salad dressing
10 min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 godz.
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 godz. 10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Muhamara dip
30 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6 godz. 10 min
Baked artichoke dip
35 min