Urządzenia i Akcesoria
Pâtè with Riesling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
353.9 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
16.6 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Pickled vegetables
745 godz.
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Zucchini soup
25 min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Apple and cucumber relish
10 min