Urządzenia i Akcesoria
Harissa yoghurt dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
265 g
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 265 g
Sód
1033.2 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
747.5 kJ /
178.7 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky guacamole
10 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min