Urządzenia i Akcesoria
White bean purée and anchovy on crostini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
30 pieces
Składniki
Chilli oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
dried red chillies or long red chillies, ends removed2
Bean purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
fresh red chilli (opcjonalnie) deseeded if preferred and cut it into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
ground smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillet in oil, drained and separated40 - 50 g
-
baguette loaf thinly sliced and toasted1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
163.2 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
535 kJ /
127.4 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panforte
1 godz. 30 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Tabbouleh
2 godz. 15 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Baba ghanoush
1 godz.
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
One whole cauliflower
45 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min