Urządzenia i Akcesoria
White bean purée and anchovy on crostini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
30 pieces
Składniki
Chilli oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
dried red chillies or long red chillies, ends removed2
Bean purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
fresh red chilli (opcjonalnie) deseeded if preferred and cut it into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
ground smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillet in oil, drained and separated40 - 50 g
-
baguette loaf thinly sliced and toasted1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
163.2 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
535 kJ /
127.4 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki
15 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min
Oysters Mignonette
5 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Baba ghanoush
1 godz.
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Grain salad lettuce cups
1 godz. 55 min
Romesco dip
10 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Baba ghanoush
1 godz.
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Polenta
25 min