Urządzenia i Akcesoria
White bean purée and anchovy on crostini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
30 pieces
Składniki
Chilli oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
dried red chillies or long red chillies, ends removed2
Bean purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
fresh red chilli (opcjonalnie) deseeded if preferred and cut it into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
ground smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillet in oil, drained and separated40 - 50 g
-
baguette loaf thinly sliced and toasted1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
163.2 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
535 kJ /
127.4 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panforte
1 godz. 30 min
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Pascualina
1 godz. 45 min
Polenta
25 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 min
Fennel Risotto
35 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Coriander pesto
5 min