![White bean purée and anchovy on crostini White bean purée and anchovy on crostini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/63A2C008-FBFF-4876-8964-90CB6C23B78C/Derivates/30EAC68A-9337-4E89-A377-48A3449BA3E5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chilli oil
- 200 g olive oil
- 1 tbsp dried chilli flakes
- 2 dried red chillies or long red chillies, ends removed
Bean purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut it into halves (opcjonalnie)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette loaf, thinly sliced and toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 535 kJ / 127.4 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 163.2 mg
Alternatywne przepisy
Baba ghanoush
1 Std.
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Beetroot and tequila cured salmon
24sa 20 dk
Broad bean bruschetta
30min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Caesar salad dressing
10 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min