Pickled fruit salad with honey labne
TM6 TM5 TM31

Pickled fruit salad with honey labne

3.7 (3 oceny)

Składniki

Honey labne

  • 500 g Greek-style natural yoghurt
  • 30 g honey

Pickled fruits

  • 120 g water
  • 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 375 g verjuice (see Tips)
  • 200 g honey
  • 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
  • 250 g strawberries, hulled and cut into halves
  • 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
  • 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
  • 1 sprig fresh mint
  • edible flowers, for decorating (optional - see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1472.3 kJ / 350.6 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
65.8 g
Tłuszcz
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
9.6 g
Sód
104.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy