![Pickled fruit salad with honey labne Pickled fruit salad with honey labne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7ab21994-2aa5-4f77-92de-e154d7d1173f/Derivates/e7e3a7bf-1416-442d-bd58-1327e8d52025.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 65.8 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 104.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brutti ma buoni
4h 40min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Lime Fruit Dressing
10 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Duck and cherry salad
45 Min
Asian Peanut Sauce
1h 20min
Lime and chilli corn
40 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Green smoothie bowl
20 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min