Urządzenia i Akcesoria
Pickled fruit salad with honey labne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 27 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Honey labne
-
Greek-style natural yoghurt500 g
-
honey30 g
Pickled fruits
-
water120 g
-
orange zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
verjuice (see Tips)375 g
-
honey200 g
-
rhubarb trimmed and cut into thin pieces (5 mm)200 g
-
strawberries hulled and cut into halves250 g
-
pears cored and cut into thin wedges (5 mm)2
-
peaches stones removed and cut into thin wedges (5 mm)2
-
fresh mint1 sprig
-
edible flowers for decorating (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
104.6 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1472.3 kJ /
350.6 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
65.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Persimmon fruity dream
10 min
Guacamole
10 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Pineapple rum cocktail
6 godz. 45 min
Vanilla Cream Gugelhupf
1 godz. 20 min
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Mini pizzas
1 godz. 30 min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min