Urządzenia i Akcesoria
Stuffed tomatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
fresh tomatoes large (similar size - see Tips)6
-
salt plus extra for sprinkling1 tsp
-
brown onion cut into halves150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
pork loin steak cut into cubes (2-3 cm)150 g
-
beef mince200 g
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
594.1 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
622.3 kJ /
148.2 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Pascualina
1 Std. 45 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Seafood con arroz
45 Min
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Rice salad
1 Std.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min