Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Romesco sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Romesco sauce
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh tomato cut into halves1
-
red onion unpeeled½
-
garlic cloves unpeeled2
-
blanched almonds50 g
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
sherry1 tbsp
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
olive oil50 g
-
red wine vinegar1 tbsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
dried chilli flakes2 tsp
Meatballs
-
topside beef or rump steak, cut into pieces (3 cm) and slightly frozen500 g
-
chorizo sausage casing removed and cut into pieces250 g
-
red onion (approx. 100 g)½
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground fennel seeds¼ tsp
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
olive oil for greasing1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
357.7 mg
Białko
17 g
Kalorie
1163 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red onion relish
50 Min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Chilli creamed corn
40 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min