Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Romesco sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Romesco sauce
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh tomato cut into halves1
-
red onion unpeeled½
-
garlic cloves unpeeled2
-
blanched almonds50 g
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
sherry1 tbsp
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
olive oil50 g
-
red wine vinegar1 tbsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
dried chilli flakes2 tsp
Meatballs
-
topside beef or rump steak, cut into pieces (3 cm) and slightly frozen500 g
-
chorizo sausage casing removed and cut into pieces250 g
-
red onion (approx. 100 g)½
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground fennel seeds¼ tsp
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
olive oil for greasing1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
357.7 mg
Białko
17 g
Kalorie
1163 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise sauce
15 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Home-style soda bread with spring onion
1 Std.
Pork san choy bau
25 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Veal involtini
35 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Lamb kleftiko
4 Std.
Lime glaze
40 Min
Inside-out chicken parmigiana
1 Std. 30 Min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min