Urządzenia i Akcesoria
Carrot, feta and mint salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves torn or cut into pieces7 sprigs
-
lemon juice40 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water500 g
-
Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed700 g
-
feta cheese crumbled, for garnishing (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
759 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1076.8 kJ /
256.3 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Salmon niçoise salad
35 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Beetroot salad
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
White bean dip with chimichurri
15 min