Urządzenia i Akcesoria
Carrot, feta and mint salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves torn or cut into pieces7 sprigs
-
lemon juice40 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water500 g
-
Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed700 g
-
feta cheese crumbled, for garnishing (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
759 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1076.8 kJ /
256.3 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki
15 Min
Roasted carrot dip
1 Std.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Sundried tomato hommus with crackers
1 Std. 15 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min