Urządzenia i Akcesoria
Carrot, feta and mint salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves torn or cut into pieces7 sprigs
-
lemon juice40 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water500 g
-
Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed700 g
-
feta cheese crumbled, for garnishing (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
759 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1076.8 kJ /
256.3 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki
15 min
Roasted carrot dip
1 godz.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Sundried tomato hommus with crackers
1 godz. 15 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min