Urządzenia i Akcesoria
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
-
olive oil40 g
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh mint leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh coriander leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh basil leaves only3 - 4 sprigs
-
lemon juice60 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
peeled raw prawns deveined500 g
-
unsalted butter60 g
-
fresh long red chillies cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)1 - 3
-
garlic cloves2
-
smoked paprika1 - 2 pinches
-
water1200 g
-
dried risoni pasta300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1040 mg
Białko
38.5 g
Kalorie
2700.4 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn saganaki with feta
35 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Lamb Kibbeh
1 godz. 30 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Turmeric fish
30 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Curry lamb cutlets
1 godz.