Urządzenia i Akcesoria
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
-
olive oil40 g
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh mint leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh coriander leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh basil leaves only3 - 4 sprigs
-
lemon juice60 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
peeled raw prawns deveined500 g
-
unsalted butter60 g
-
fresh long red chillies cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)1 - 3
-
garlic cloves2
-
smoked paprika1 - 2 pinches
-
water1200 g
-
dried risoni pasta300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1040 mg
Białko
38.5 g
Kalorie
2700.4 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Pork with black bean sauce
30 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min