Urządzenia i Akcesoria
Savoury potato and onion bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra for sprinkling1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut into thin slices800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.6 g
Kalorie
1704.8 kJ /
405.9 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Butternut mac and cheese
45 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Potato and green pea curry
50 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.