Urządzenia i Akcesoria
Pink scramble
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
olive oil spray for spraying
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)60 g
-
eggs2
-
feta cheese crumbled, plus extra to serve50 g
-
bread of choice, to serve (optional)
-
avocado flesh only, to serve1
-
watercress for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
620.1 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
1857.5 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot smoothie
10 min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min
Green smoothie
5 min
Green smoothie bowl with seeds and berries
10 min
Cacao banana porridge
15 min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Avo and egg spread
35 min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 min
Everyday protein shake
5 min