![Pocket roast beef with seeded mustard sauce Pocket roast beef with seeded mustard sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11B75448-6476-417E-AA10-93DB1BEFEE94/Derivates/62982398-1405-4A58-A1B4-4C97480DD9A8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pocket roast
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 60 g dry white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 400 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
Seeded mustard sauce
- 30 g butter, softened
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tbsp plain flour
- 2 tsp wholegrain mustard
- 70 g milk
Carrot, pumpkin and ginger purée
- 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled
- ½ orange, zest only, no white pith
- 50 g brown onion, cut into halves
- 150 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 80 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g fresh green beans, ends trimmed
- 20 g unsalted butter
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3355.7 kJ / 802 kcal
- Białko
- 67.7 g
- Węglowodany
- 40.8 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.6 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 1278 mg
Alternatywne przepisy
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Apple, leek and sage sauce
15 Min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Diane sauce
20min