Urządzenia i Akcesoria
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
celery cut into pieces (approx. 5 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (approx. 5 cm)80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine80 g
-
dried bush tomato (optional)50 g
-
ground lemon myrtle½ tsp
-
ground saltbush½ tsp
-
ground sea parsley½ tsp
-
dried bush tomato powder½ tsp
-
ground pepperleaf½ tsp
-
ground wattleseed½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
lemon myrtle leaves, crushed3
-
cooked pasta of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
405.4 mg
Białko
21 g
Kalorie
1079.3 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Brak ocen
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 godz. 50 min
Baked salmon with spiralized zucchini
Brak ocen
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Greek cabbage salad
5 min