Urządzenia i Akcesoria
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
celery cut into pieces (approx. 5 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (approx. 5 cm)80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine80 g
-
dried bush tomato (optional)50 g
-
ground lemon myrtle½ tsp
-
ground saltbush½ tsp
-
ground sea parsley½ tsp
-
dried bush tomato powder½ tsp
-
ground pepperleaf½ tsp
-
ground wattleseed½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
lemon myrtle leaves, crushed3
-
cooked pasta of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
405.4 mg
Białko
21 g
Kalorie
1079.3 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
Chunky guacamole
10 Min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 Std. 25 Min
Zhoug (Diabetes)
10 Min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 Min
Mini banoffee bombe Alaskas
24 Std. 30 Min
Spooktacular snow cones
10 Min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 Min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 Min