Urządzenia i Akcesoria
Yellow Curry noodle soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
yellow curry sauce (see Tip)550 g
-
coconut milk200 g
-
Chicken stock paste2 tsp
-
water200 g
-
fresh egg noodles400 g
-
bok choy cut into pieces2 bunches
-
hard-boiled eggs peeled and cut into quarters4
-
fresh bean sprouts to serve
-
fried shallots to serve
-
fresh coriander to serve
-
fresh long red chilli sliced, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1748.2 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
3147.8 kJ /
752.3 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
17.2 g
Węglowodany
98.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Energy breakfast bars
40 min
Chicken with almonds
45 min
Versatile smooth soup
45 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
15-minute noodles
15 min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 godz. 40 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min