Urządzenia i Akcesoria
Yellow Curry noodle soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
yellow curry sauce (see Tip)550 g
-
coconut milk200 g
-
Chicken stock paste2 tsp
-
water200 g
-
fresh egg noodles400 g
-
bok choy cut into pieces2 bunches
-
hard-boiled eggs peeled and cut into quarters4
-
fresh bean sprouts to serve
-
fried shallots to serve
-
fresh coriander to serve
-
fresh long red chilli sliced, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1748.2 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
3147.8 kJ /
752.3 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
17.2 g
Węglowodany
98.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Chilli with rice
50 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
15-minute noodles
15 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.