Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g yellow curry sauce (see Tip)
- 200 g coconut milk
- 2 tsp Chicken stock paste
- 200 g water
- 400 g fresh egg noodles
- 2 bunches bok choy, cut into pieces
- 4 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
- fresh bean sprouts, to serve
- fried shallots, to serve
- fresh coriander, to serve
- 1 fresh long red chilli sliced, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3147.8 kJ / 752.3 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 98.3 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.2 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 1748.2 mg
Alternatywne przepisy
Creamy miso mushroom udon
45min
15-minute noodles
15 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Quick chicken tikka masala
35min
Lamb sausage ragu
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Thai red chicken curry and rice
40min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min