Chocolate mousse pots (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Chocolate mousse pots (Diabetes)

3.3 (4 oceny)

Składniki

  • 50 g raw sugar
  • 50 g dark chocolate, gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces
  • 120 g smooth ricotta cheese, low fat
  • 3 tsp Dutch cocoa powder
  • 2 egg whites
  • 125 g fresh raspberries, to serve

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
3090 kJ / 739 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
85 g
Tłuszcz
30 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Błonnik
9 g
Sód
520 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy