Urządzenia i Akcesoria
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
520 mg
Białko
29 g
Kalorie
3090 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 Min
Caprese omelette
30 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 Min
Chilli with rice
50 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 Min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Vegetable trimming stock
2 Std.
Chilli and cheese nachos
35 Min