Urządzenia i Akcesoria
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
520 mg
Białko
29 g
Kalorie
3090 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Blueberry Jam
Brak ocen
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Empanada pastry
45 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Dairy-free coconut ice cream
Brak ocen
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Zucchini cheddar slice
45 min