Urządzenia i Akcesoria
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
520 mg
Białko
29 g
Kalorie
3090 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 godz. 25 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 godz. 5 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 min
I love U fruit and seed bars
35 min
Salmon and mushroom rice
40 min