![Veal pizzaiola Veal pizzaiola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91e7fe6628f91995e941b42a771c4188/Derivates/4157ef84079e917fec83bcc82cb633268c9bf4b2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Białko
- 30.4 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 411.5 mg
Alternatywne przepisy
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
All-in-one chicken dinner
50 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min