Urządzenia i Akcesoria
Veal pizzaiola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)500 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano1 sprig
-
potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)250 g
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
canned diced tomatoes400 g
-
pitted Kalamata olives sliced40 g
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
broccoli broken into florets150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
411.5 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
1369.3 kJ /
327.3 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Pork fillet with mustard
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min