Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Białko
- 30.4 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 411.5 mg
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Beef ragu
1h 25min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Veal involtini
35min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Chicken and warm potato salad
55 min
Chicken cacciatore
50min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min