Urządzenia i Akcesoria
Veal pizzaiola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)500 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano1 sprig
-
potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)250 g
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
canned diced tomatoes400 g
-
pitted Kalamata olives sliced40 g
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
broccoli broken into florets150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
411.5 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
1369.3 kJ /
327.3 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Stuffed zucchini
1h 5min
Pork fillet with mustard
35min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Curry pork sosaties
24h 30min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Veal involtini
35min
Chicken and warm potato salad
55min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min