Urządzenia i Akcesoria
Leek and smoked salmon dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
588 g
Składniki
-
fresh chives plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
leek (approx. 180 g), trimmed and white part cut into pieces1
-
garlic clove1
-
salted butter30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
lemon zested (no white pith) and juiced1
-
dry white wine30 g
-
cream cheese250 g
-
hot smoked salmon flaked150 - 185 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 588 g
Sód
2253.7 mg
Białko
48.7 g
Kalorie
6532.8 kJ /
1561.4 kcal
Tłuszcz
137.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
68.3 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon mousse
5 min
Tapenade
10 min
Baked artichoke dip
35 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Lemon and caper aioli
15 min
Tzatziki
15 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Cranberry and rosemary chutney
40 min