Urządzenia i Akcesoria
Leek and smoked salmon dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
588 g
Składniki
-
fresh chives plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
leek (approx. 180 g), trimmed and white part cut into pieces1
-
garlic clove1
-
salted butter30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
lemon zested (no white pith) and juiced1
-
dry white wine30 g
-
cream cheese250 g
-
hot smoked salmon flaked150 - 185 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 588 g
Sód
2253.7 mg
Białko
48.7 g
Kalorie
6532.8 kJ /
1561.4 kcal
Tłuszcz
137.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
68.3 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and caper aioli
15 min
Spiced roasted mixed nuts
25 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Herbed lavosh
55 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min