Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 170 g di acqua
- 150 g di cous cous precotto integrale
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato e a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Białko
- 19.2 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 min
Cous cous marino (vegan)
30min
Cous cous veloce con verdure crude
20 min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Insalata di orzo con fave, pecorino e anacardi
1h 35min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4 Std. 20 Min