![Cous cous integrale con ceci e tonno Cous cous integrale con ceci e tonno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/130796e0-52b5-459e-8bd5-f59b359f9a72/Derivates/4d74e174-9e0e-4e8c-90df-094f34af99b1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 170 g di acqua
- 150 g di cous cous precotto integrale
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato e a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Białko
- 19.2 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45 min
Farro alle carote con frittata
50 min
Farro asparagi e frittatina in forma
45 min
Cous cous spinaci e uvetta
45 min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Orzotto con ceci e verdure
30 min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 min