Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 170 g di peperoni rossi arrostiti in scatola, sgocciolati
- 30 g di burro morbido
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino raso di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 427 kJ / 102 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di zucca e porri
45min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 Min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 min
Stoemp (purea di verdure)
35 min
Purè di piselli
40 min
Purè di carote arrosto
1h
Purè di broccoli
40 min
Purè di carote speziato
50 min
Spaghetti di carote con pesto di avocado raw
15 min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min
Contorno di zucchine e mais
35 min