Zuppa di cous cous alla zucca

Zuppa di cous cous alla zucca

3.9 66 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di cipolla
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 100 g di speck a cubetti
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di acqua
  • 400 g di zucca a dadini (2x2 cm)
  • 100 g di funghi champignon affettati
  • 1 cucchiaini rasi di sale
  • 100 g di cous-cous cottura 5 minuti
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 299 kcal / 1251 kJ
Białko 12.2 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 23.6 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...