Urządzenia i Akcesoria
Taralli pugliesi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
15 porzioni
Składniki
-
500 g farina tipo 0 + q.b. per infarinare
-
100 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
15 g di lievito di birra fresco (½ cubetto)
-
100 g di vino bianco
-
180 g di acqua
-
10 g di sale
-
1 cucchiaino di semi di finocchio (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3.9 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Friselle
4 Std.
Pane barese
6 Std. 15 Min
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min
Pucce
7 Std.
Rosette
5 Std. 20 Min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min