Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di zucchero
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 350 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
- 120 g di latte intero
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 13669 kJ / 3267 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 137 g
- Tłuszcz
- 301 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glassa di zucchero
10min
Glassa al cioccolato
20 min
Macaron al cioccolato
24h
Crema pasticcera
15 min
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1sa 50 dk
Pasta di zucchero
1h 10min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Cream tart
4 Std.
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min