Urządzenia i Akcesoria
Crema al burro al cacao
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
120 g di zucchero
-
20 g di cacao amaro in polvere
-
350 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
-
120 g di latte intero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
11 g
Kalorie
13669 kJ /
3267 kcal
Tłuszcz
301 g
Węglowodany
137 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema pasticcera
15 min
Glassa al cioccolato
20 min
Panna montata
10 min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Éclair come un Paris-Brest
5 godz.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Bignè al cioccolato
3 godz.
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min