
Urządzenia i Akcesoria
Torta caprese di Luca Montersino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 porzioni
Składniki
-
250 g di uova intere
-
115 g di zucchero semolato
-
230 g di farina di mandorle
-
115 g di zucchero a velo
-
15 g di cacao amaro in polvere
-
90 g di burro fuso
-
180 g di cioccolato fondente (70% di cacao) fuso
-
mandorle a lamelle q.b.
-
15 g di liquore all'amaretto
-
gelatina neutra q.b.
-
codette di cioccolato q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
488 kcal /
2042 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy