Torta caprese di Luca Montersino
TM6 TM5

Torta caprese di Luca Montersino

4.2 (15 ocen)

Składniki

  • 250 g di uova intere
  • 115 g di zucchero semolato
  • 230 g di farina di mandorle
  • 115 g di zucchero a velo
  • 15 g di cacao amaro in polvere
  • 90 g di burro fuso
  • 180 g di cioccolato fondente (70% di cacao) fuso
  • mandorle a lamelle q.b.
  • 15 g di liquore all'amaretto
  • gelatina neutra q.b.
  • codette di cioccolato q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2042 kJ / 488 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy