
Urządzenia i Akcesoria
Chiffon cake al cioccolato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
15 fette
Składniki
-
6 uova
-
1 bustina di cremor tartaro (8 g)
-
250 g di farina tipo 00
-
300 g di zucchero
-
50 g di cacao amaro in polvere
-
1 pizzico di sale
-
120 g di olio di semi di girasole
-
200 g di acqua
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
80 g di gocce di cioccolato fondente
-
zucchero a velo a piacere
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
281 kcal /
1175 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
36.8 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Soffice dolcezza
10 Przepisów
Włochy
Włochy