Plumcake ripieni al gianduia
TM5 TM6

Plumcake ripieni al gianduia

4.4 (35 ocen)

Składniki

Gianduia

  • 50 g di zucchero
  • 50 g di nocciole spellate e tostate
  • 10 g di latte in polvere
  • 150 g di cioccolato fondente a pezzi
    lub 150 g di cioccolato al latte a pezzi

Plumcake

  • 200 g di zucchero + q.b per spolverizzare
  • 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
  • 4 uova
  • 200 g di olio di semi di girasole
  • 180 g di latte intero
  • 400 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
774 kJ / 185 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy