
Urządzenia i Akcesoria
Cestini di crema e frutta
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
30 pezzi
Składniki
Pasta frolla
-
di zucchero125 g
-
limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)1
-
di burro freddo a pezzi + q.b.125 g
-
di farina tipo 00250 g
-
uovo (da 60 g)1
Crema pasticcera
-
di latte intero500 g
-
tuorli4
-
di zucchero100 g
-
di farina tipo 0040 g
Terminare la preparazione
-
mirtilli freschi10
-
di ribes rosso1 rametto
-
fragole a fettine sottili3
-
kiwi sbucciato e a fette sottili1
-
mandarino sbucciato e a fette1
-
more fresche10
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
125 kcal /
523 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
17.3 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy