Urządzenia i Akcesoria
Brioche morbide molisane
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
12 pezzi
Składniki
-
1 limone la scorza (senza la parte bianca)
-
350 g di farina tipo 00
-
150 g di latte
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
1 uovo
-
125 g di zucchero
-
80 g di olio di oliva
-
150 g di farina manitoba
-
granella di zucchero o zucchero q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
11.3 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1081 kJ /
258.2 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pandolce variegato alla confettura
9 Std.
Fiocchi
7 Std. 30 Min
Panini limone e miele
5 Std. 30 Min
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min
Veneziane
2 Std. 40 Min
Baguette dolce
4 Std. 30 Min
Zufoli
5 Std.
Brioches
4 Std. 50 Min
Bauletto bicolore
6 Std. 25 Min
Panini dolci al latte
2 Std. 40 Min
Panini al latte e cioccolato
3 Std.
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min