Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di cous cous precotto
- 1 scalogno a metà
- 40 g di pomodori secchi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 250 g di pisellini surgelati
- 320 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 80 g di Feta a cubetti
- 60 g di rucola
- 80 g di olive verdi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853.5 kJ / 443 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 56.2 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 601.2 mg
Alternatywne przepisy
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 min
Insalata di bulgur, tonno e fagioli
45min
Cous cous al pesto e melanzane
30 min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 min
Farro alla nizzarda
40min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1 godz.
Cous cous integrale con ceci e tonno
20min
Cous cous invernale
45min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4h 20min
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50 min