Puntarelle alla romana
TM5 TM6

Puntarelle alla romana

4.8 (41 ocen)

Składniki

  • 1000 g di puntarelle (peso lordo)
  • 10 cubetti di ghiaccio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
  • 4 filetti d'acciuga sott'olio, scolati
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 20 g di aceto di vino bianco
  • 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
602 kJ / 144 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
8.1 g
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy