Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
TM5 TM6

Vellutata fredda peperone, melanzana e curry

3.9 (15 ocen)

Składniki

  • 70 g di cipolla dorata a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di acqua
  • 250 g di melanzane a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (2-3 cm) + q.b.
  • 2 cucchiaini di curry in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
243 kJ / 58 kcal
Białko
0.9 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy