Crema di cavolfiore con merluzzo e pancetta croccante
TM6 TM5 TM31

Crema di cavolfiore con merluzzo e pancetta croccante

4.5 (62 oceny)

Składniki

  • 100 g di cipolla bianca in quarti
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di cimette di cavolfiore a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
  • 500 g di filetti di merluzzo a pezzi (3-4 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1438 kJ / 344 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
3.5 g
Sód
1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy