Crema di cavolfiore con merluzzo e pancetta croccante

Crema di cavolfiore con merluzzo e pancetta croccante

4.5 84 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla bianca in quarti
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di cimette di cavolfiore a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
  • 500 g di filetti di merluzzo a pezzi (3-4 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1 mg
Białko 28 g
Kalorie 1438 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...