Tortino di fagiolini e patate
TM6

Tortino di fagiolini e patate

4.2 (125 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 350 g di fagiolini verdi freschi, puliti
  • 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2x2 cm)
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate
  • 160 g di ricotta fresca, sgocciolata
  • 2 uova
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • pangrattato q.b.
  • insalata, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
603 kJ / 144.2 kcal
Białko
10.7 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
7.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
2 g
Sód
0.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy