Tortino di fagiolini e patate

Tortino di fagiolini e patate

4.2 143 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 350 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 250 g di patate pelate e a tocchetti (2x2 cm)
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di maggiorana fresca le foglioline lavate
  • 160 g di ricotta fresca sgocciolata
  • 2 uova
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • pangrattato q.b.
  • insalata a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 144.2 kcal / 603 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 0.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...