Minestra finocchi, orzo e farro

Minestra finocchi, orzo e farro

4.6 133 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di acqua
    700 g
  • di finocchio a cubetti (1 cm)
    200 g
  • di orzo perlato
    70 g
  • di farro perlato
    70 g
  • di piselli spezzati
    50 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 255 kcal / 1063 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 32.2 g
Błonnik 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...